top of page

COMMUNITY

Samarbeten och nätverk ser vi som avgörande för att stötta framtidens ledare. Höj Rösten är initiativtagare till Run for Office och är del av det globala nätverket Political Leadership Entrepreneur Network. Höj Rösten erbjuder även ett alumninätverk där tidigare deltagare i skolan delar erfarenheter och erbjuds olika kunskapshöjande och nätverkande aktiviteter. 

 


Political Leadership Entrepreneur Network


Höj Rösten är del av The Political Leadership Entrepreneur Network, ett globalt nätverk av nära 80 organisationer som arbetar för att förbereda, stötta samhällsengagerade personer med varierande bakgrunder och perspektiv att kandidera till politiska ämbeten. Nätverket har initierats av Apolitical Foundation.
 

Run for Office 


Run For Office startades 2020 av Löparakademin och Höj Rösten. Satsningen har som mål att omvandla samhällsintresse till handling för ett hållbart samhälle och en starkare demokrati. Run for Office riktar sig särskilt till unga människor mellan 15 och 20 år från områden med socioekonomiska utmaningar. Folkbildning, självledarskap och fysisk aktivitet genomsyrar projektets olika initiativ. Run for Office genomförs med stöd av Allmänna Arvsfonden.

bottom of page