top of page

Ansökan 2024/25

Höj Rösten Politikerskola är Sveriges första och enda politiskt obundna utbildning för framtidens politiska ledare. Vi ger verktyg för samhällsförändring och skapar nya vägar till politiken för dig som idag saknar ett partipolitiskt engagemang. 

Politikerskolan är en upplevelsebaserad ledarutbildning där 25–30 deltagare tillsammans lär av varandra och där praktiska övningar varvas med möten med svenska och internationella experter och politiska ledare. 

Utbildningen börjar i augusti 2024 och sträcker sig över ett år med totalt 4 fysiska tillfällen (fredag - söndag) samt 8 digitala sessioner (kvällstid 17.00-19.00). Datum för de fysiska träffarna är: 13-15/9, 15-17/11, 14-16/2 och 9-11/5. 

Vi söker samhällsförändrare med olika intressen i spridda åldrar från hela landet som idag inte är partipolitiskt aktiva. Olikheter berikar och därför är det viktigt att du är öppen för oliktänkande, tar ansvar för ditt lärande och brinner för samhällsförbättring.

Digitala rekryteringsdagar sker den 13 och 14 maj. 

Antagningsbesked med svarskrav skickas ut per mejl vecka 23. 

Ansökan stänger 8 april kl 23.59. Upplever du tekniska svårigheter när du ska skicka in din ansökan, kontakta info@hojrosten.se så hjälper vi dig.

Kön
Är du medlem i ett politiskt parti?
Har du sökt till Politikerskolan tidigare?
Ladda upp fil

Det går inte längre att skicka in det här formuläret.

bottom of page